Agenda

Waar tref je de Pepper & Soul DJ’s de komende tijd?

WINTER & LENTE 2016/2017

De Pepper & Soul DJ’s deze winter verschillende malen draaien op de afterparty’s van Theater De Veste. Na Afloop van de reguliere voorstelling in theater De Veste wordt het theatercafé omgetoverd tot een feestelijke danszaal. Voor de data: zie de agenda

 

WP_20151229_20_06_35_Pro

 

De afterparty’s beginnen om 22:00 uur, de zaal gaat open om 22:00 uur. Entree is GRATIS 😉

Met hartelijke groet,

Het Pepper & Soul team.

 

 

En… waar waren de Pepper & Soul DJ’s de laatste tijd?

In 2016, naast onze gigs @theater De Veste, waren we voornamelijk op private party’s te beluisteren.

 

Vrijdag 9 Oktober 2015

Black & Blues presenteren Radio Nite in het Flora Theater

Black RadioSoul Sisters vs Blues Brothers Wat krijg je als je de 3 Soul Sisters van Black Radio laat jammen met de Bootleg Blues Band van Paul Robbert? Niets minder dan een muzikaal hoogstandje dat zich het best laat omschrijven als een unieke Bounty variant: een tropisch Soul-sfeertje op een solide Blues-basis. En waar kan je deze, voor Delft éénmalige, combi het beste genieten? Juist: op vrijdag 9 oktober in de broeierige sfeer van het Flora Theater. Het geheel wordt gepresenteerd en van passende muzikale omlijsting voorzien door de organisator van de Flora Swing feesten: DJ Silly Soulman a.k.a. Billy Bluesman, de skizoframed die zelf maar één instrument bespeelt, de Youpbox.

Even voorstellen De dames van Black Radio zijn de drie zingende zussen, Mary, Nelly en Wendy de Fretes. De helft van het jaar toeren zij over de Antillen, meestal met broertje Sammy op de drums. De feestbeesten onder ons kennen deze muzikale familie onder de naam Juicy. Ook in die band is Funk en Groove standaard inbegrepen en staan de 70´s en 80´s verantwoorde dance classics garant voor voetjes van de vloer en handjes in de lucht. Voeg daar nog de Blues & Soul van resp. Clint Maraña met alle soorten van percussie, Jan van der Lugt op bas, Mike Onyango (one man blazers sectie) en gitaarwonder Paul Robbert (berucht van Bad to the Bone) aan toe, zodat je zeker weet dat iedereen met een happy feeling naar huis gaat. Gegarandeerd dat het op de dansvloer volledig los gaat.
Dus dat wordt een makkie voor Silly Soulman, om die lijn door te trekken naar de After Party.

Breaking News: Boy & Polle verzorgen voorprogramma In het voorprogramma spelen twee Delftse blueslegendes: Polle Eduard (wie kent hem niet) en Boy Mosterdijk (Guitarshop qua beroep en Blues ´n´ Stuff qua hobby). Zij weten het Flora Theater al snel om te toveren tot een intieme Blues Club met hun Blues Classics en West Coast Covers. De zaal gaat al om 20.00 uur open. Doe jezelf een plezier en begin het weekend goed met een Black Radio warming UP, dan mag je de sportschool dit weekend voor een keertje overslaan!

Blues RadioBlack & Blues Radio Nite
20.30: Silly Soulman opent de avond met de lekkerste Blues & Soul
21.30: Boy & Polle met akoestische covers van the Band tot Neil Young
22.30: Black Radio gaat Aretha Franklin & Chic tot Stevie Wonder & Wild Cherry
B&B Radio Nite met de beste Soul & Blues, Disco & Dance, Reggae & Ska, Funk & Groove
Locatie: Flora Theater, Verwersdijk 1, Delft
Datum: 9 oktober v/a 21.00 uur Kaarten à 6 euro aan de deur

Tot Swings, vrijdag de 9e in het Flora Theater!

Verzoekjes via de site: www.pepperandsoul.nl
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/Pepper-Soul-216853511723406/timeline/

ZATERDAG 13 JUNI 2015

Flora Swing is (eenmalig) terug

De vraag om weer eens een ouderwets gezellige dansavond te organiseren wordt zaterdag 13 juni beantwoord. Dan vormt the Rolling Stones coverband Flight het hoofdprogramma en de Delftse bluesrock legendes Boy en Polle het voorprogramma in het Flora Theater. De after party wordt verzorgd door Swing Verder DJ Silly Soulman.

Flight terug naar de begintijd van the Stones Flight is een bijzondere band en dat is het. Niet omdat Flight superorigineel is. De band speelt de blues roots uit de begintijd van the Rolling Stones. Wel origineel is dat de band samengesteld is uit leden die vanaf de jaren zestig heel wat in de melk te brokkelen hadden met bands van toen. Plaatselijk, landelijk of zelfs internationaal. Zo heeft Peter Vermey zijn bekendheid in 1982 gekregen met de “Jagger vertolking” van de Stones medley door de Stars on 45. Sindsdien zijn veel reclame spots, met muziek van the Stones, van zijn stem voorzien. Hans Hollestelle, één van de beste sessiemuzikanten van Nederland. De gitarist heeft in het verleden in groepen als Ekseption, Rainbow Train en Sandy Coast gespeeld. Bassist Frans van Deenen speelde in de 60’s bij heel veel Haagse bandjes. De bekendste uit die tijd was the Scarlets. Later tourde hij met Big John Russell door Europa. Eric ‘Lefty’ Pronk maakt al jaren furore in de Haagse regio. Als drummer was hij in de Freelance Band, Billy the Kid, Livin’ Blues en bij Anouk te horen. Marcel van Rheeden is een echte studiomuzikant, veel gevraagd om zangers en bandjes te assisteren met zijn gitaarpartijen. Bij Flight heeft hij zijn plek gevonden en kan hij live laten horen wat hij in zich heeft.

50 jaar Delftse Pophistorie Het  inchecken kan vanaf 20.30 uur als Boy Mosterdijk met Polle Eduard in vogelvlucht het eigen werk van Polle doorspelen, aangevuld met een aantal stevige favorieten uit de blues- en pop-catalogus. Boy kennen we natuurlijk allemaal als uitbater van de Guitar Shop en de bandjes waarvan hij het stralende middelpunt is: Blues Control, Dynaflow en Blues ‘n’ Stuff. Polle daarentegen behoeft wellicht een nadere introductie, tenzij je al wat jaartjes in de  Delftse muziek rondhangt of wel eens naar Radio 2 luistert. Dan laat Polle zich wellicht kennen van bandjes als Tee-Set, After Tea, de Paniekzaaiers (met Nico Haak), Pur Sang (met Rob de Nijs), de Rest (met Hans Vemeulen) en als één van de drijvende krachten achter Let’s Stick Together.

Delft Danst Door Om de avond een beetje in stijl af te sluiten draait voormalig Flora Swing DJ Silly Soulman na middernacht nog even door. DJ’s Pepper & Soul kennen de notoire stappers in Delft van de Swing Verder feesten. Dit najaar gaan ze weer maandelijks hun opwachting maken met een nieuw concept: Delft Danst Door in het Theatercafé van de Veste. Als voorproefje daarop vliegt de vette Funk laag over de dansvloer in een eigenwijze mix met dampende Blues en ronkende Rock. De keuze is reuze deze zaterdag: Wordt het languit hangen op de bank of trek je mooiste Blues en Rock uit de kast en gooi je haar los op het danste uit 50 jaar pop bij Flora Swing? _____________________________________________________________________________________________

Flora Bluesrock Night Zaterdag 9 juni 2015 Terug naar de 60’s en 70’s met 50 jaar Delftse Popmuziek door Boy & Polle en met Flight naar de roots van the Rolling Stones. After Party in Blues, Funk en Rock met Swing Verder DJ Silly Soulman Zaal open: 20.00 uur Locatie: Flora Theater, Verwersdijk 1, 2611 ND Delft Toegang: 5 euro
ZONDAG 28 DECEMBER 2014

Het laatste Open Podium van dit jaar staat gepland voor 28 december, de zondag tussen Kerst en Oud&Nieuw. Twinkeltje, voorheen Mama Popta in de voormalige muziekschool van Pierre van Hauwe aan de Poptahof Noord 1, is dan nog steeds in de kerstsfeer. De middag wordt wegens doorslaand succes om 15.00 uur geopend met een improvisatie op de harp door Zoë, ons kerstengeltje. Daarna is er plaats voor andere muzikanten, lees verder in de bijlage.

Open Podium Twinkeltje v/h Mama Popta Zondag 28 december 2014 Aanvang: 15.00 uur Aanmelding: open-podium@soul-man.nl Locatie: Poptahof Noord 1 Toegang: gratis

 

En daarna….

 

De PubQuizMaster i.s.m. Delft Danst Door DJ’s presenteren: De Veste luidt uit! / Top 2000 a GoGo Een allesomvattende eindejaarsquiz vs een vreselijk uitbuikend dansfestijn Na de kerst is het weer tijd voor oliebollen, terugkijken, gezelligheid, vooruitblikken en natuurlijk de heerlijke muziek uit de Top 2000. Neem je vrienden mee en kom a.s. zondag naar het Delftse Veste Muziekcafé.

De Veste luidt uit! / Top 2000 a GoGo Datum: 28 december v.a. 19.30 uur Locatie: Muziekcafé de Veste Entree: €7,50 p.p. incl. welkomstdrankje & muziekbingo Extra: Platenruilbeurs en After Party Delft Danst Door

 

 

ZONDAG 21 december

Voor het tiende jaar op rij viert DoggyBag kerst, maar nu op het grootste podium van Delft. Schuif de kerstvoorbereidingen nog even aan de kant, kom swingen en meezingen in het feest van de langste nacht. 21-12 wordt een avond om niet snel te vergeten! Ronkend de Kerst in met DoggyBag Een kerst zonder DoggyBag is als een boom zonder piek, oudjaar zonder oliebollen of paas zonder haas. Maar met speciale gasten, die met toeters en bellen, onder zeer veel anderen kersthits van Slade, John Lennon, Band Aid, The Darkness, nieuw leven inblazen maar dan in een ronkend Doggy-bedje. Dus trek je dansschoenen aan en kom op zondag 21 december naar Theater de Veste. DoggyBag 3.0 Het fundament van de band is nog hetzelfde: de ritme sectie, John en Stefan met daarbij nog steeds René op gitaar! De ‘Doggy Horns’, Robbert en Roy, en de Doggy Baguettes, de puike strotten van Ellen en Robin waren er vorig jaar Verderop ook al bij. Maar met Niels, de nieuwe frontman, wordt het pas echt een Kerst met ballen!

Kerstspecial met extra Swingasten DoggyBag staat voor stevige, swingende eigentijdse muziek van o.a. Mumford & Sons, U2, Amy Winehouse, the Killers, Foo Fighters, Bruno Mars en meer… De speciale gasten verbreden het geluid en maken het mogelijk om ook een aantal echte verrassingen te brengen, zoals nummers van AC/DC, Queen, Kings of Leon, The Script en Red Hot Chili Peppers … Dus mis het niet, de 21e. Kaartjes kosten € 12,00 aan de deur, als we niet uitverkocht zijn tenminste. Er is nog een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar in het last-minute arrangement a € 8,50.

Swing Verder Op de eigentijdse (= eigenwijze & tijdloze 😉 mix van 50 jaar popmuziek swingen we verder de kerstnacht in en natuurlijk draait de resident DJ ook jouw verzoekjes. Verras jezelf met je favoriete doggy style dansvloervullers, vraag ze nog snel even aan op de jukeboxpagina van SwingVerder.nl. __________________________________________________________________________________

Zondag 21 december, pre-party: 20.00 uur, live on stage: 21.00 uur DoggyBag 3.0 + Special Guests in ronkende kerstsferen After Party door Swing Verder Resident DJ vanaf 23.30 uur Silly Soulman draait een eigenwijze kerstmix van Dance & Rock Classics Verzoekjes en verdere info: www.swingverder.nl/jukebox

Theater de Veste, Vesteplein 1, Delft Entree: € 12,00 aan de deur of € 8,50 in het last-minute arrangement

 

VOORVERKOOP VIA:

Theater de Veste, Vesteplein 1

VelvetMusic ,  Voldersgracht 3